Latvijas Stādu parāde 2021 - informācija dalībniekiem un apmeklētājiem

XVII Latvijas Stādu parāde notiks Siguldas Svētku laukumā, 2021. gada 30. aprīlī un 1. maijā.

 

I nformācija dalībniekiem

Tiem dalībniekiem, kuri saglabāja iemaksātās dalības maksas un ir saņēmuši garantijas vēstuli kā apliecinājumu, visas reģistrētās vietas tiek saglabātas no 2020. gada nenotikušā jeb pārceltā pasākuma.

Atgādināsim, ka 2020. gada Latvijas Stādu parāde tika pārcelta, sekojot līdzi notikumiem saistībā ar koronavīrusa pandēmijas COVID-19 izplatības draudiem un izsludināto ārkārtas situāciju valstī, kā arī ņemot vērā visus riska faktorus un neskaidrību par to turpmāku attīstību, konsultējoties ar pasākuma dalībniekiem, tika pieņemts lēmums svētkus pārcelt, ievērtējot gan mūsu dalībnieku, gan apmeklētāju drošību.

Stādu parādē piedalās stādu audzētāji tikai no Latvijas, popularizējot un izceļot nacionālo stādu audzēšanas nozari un godinot tajā strādājošos. Tāpat pasākumu vienmēr papildina Latvijas amatnieki un mājražotāji, dārza preces un tehnika. Tāpēc, ņemot vērā to, ka lielākā stādu gadatirgus Baltijas reģionā pārcelšana negatīvi ietekmēs nozares pārstāvjus, aicinām izmantot iespēju iegādāties vēlamos stādus attālināti, tādējādi atbalstot stādu audzēšanas nozari. Vairāk informācijas: www.stadi.lv.

Sargiet sevi un apkārtējos!

Uz tikšanos pavasarī!